Verslag en testimonials ZakenGolfster2010

Kort verslag ( zie hier het uitgebreid verslag)

Patricia van den Broek, handicap 10.3 en lid op de Rosendaelsche golfclub, werd met een netto score van 72 slagen de winnaar van de Pink Jacket en de wisseltrofee ‘Swing’, een prachtig bronzen kunstwerkje van de Amsterdamse kunstenares Hetty Huisman. Patricia was zeer in haar nopjes met de eerste prijs: ”Ik heb gewoon heerlijk kunnen spelen. Ik had een gezellige flight, de baan was mooi, het weer okee…het liep allemaal prima. En nu is het net of ik een megaprestatie heb neergezet. De prijzen zijn overweldigend. Ik verheug me op een weekendje weg naar een oude stad, en ik kijk uit naar de Pink Jacket die ze voor mij gaan maken. Het beeldje is werkelijk prachtig vormgegeven. Vanuit ons bedrijf Art Poetry and Design werken wij veel in opdracht met kunstenaars, dus ik kan wel zeggen dat dit echt een heel bijzonder kunstwerk is.” Ben je er volgend jaar weer bij? “Jazeker, ik vind dit evenement een enorm goed initiatief. Ik golf graag en op deze manier ontmoet je op een ongedwongen en informele wijze vrouwen uit het bedrijfsleven en vrouwen die werkzaam zijn bij de overheid. Met als slagroom op de taart een workshop van Elsemiek Havenga. Die combinatie spreekt mij enorm aan. Daarbij was het fantastisch georganiseerd. Ik doe volgend jaar zeker weer mee,” aldus de gelukkige prijswinnares.

Testimonials

Het programma was de perfecte mix: activiteit, interessante thema's, veel aanknopingspunten tot gesprek.
Monique Pooters, Marketing Manager Océ Business Services Europe

Ik wil je hierbij bedanken dat ik erbij mocht zijn. Wow wat een inspiratie en wat een  positieve energie. Heerlijk al die vrouwen.
Soumia Aroug, La Palmerie

Wat hebben jullie ons een geweldig dag aangeboden. Allereerst wil ik mijn complimenten uitspreken over de algehele organisatie, alles was top in de puntjes toe verzorgd!!!!Ik vond het heerlijk om weer eens tijd te hebben (zonder schuldgevoel) om te golfen na een jaar niets doen (op golf gebied dan ;) ) maar vooral ook de mogelijkheid om te netwerken en enthousiaste ambitie-volle dames te ontmoeten. De gehele dag gaf mij dan ook zeer veel positieve energie.Ik probeer zeker volgend jaar van de partij te zijn en neem dan ook andere dames mee. Bedankt voor alle goede zorgen.
Mieke Kajim, Shell  

Complimenten voor de fantastische dag! Ik heb genoten. Het is fascinerend te zien hoe snel en makkelijk al die vrouwen op elkaar afstappen, netwerken en elkaar weten te vinden voor opdrachten en activiteiten. Jullie hebben de toon gezet voor een nieuw netwerk. Mooi initiatief.
Maaike Klinkhamer, Kerewin

Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor de heerlijke dag die ik heb gehad. Ik kijk er met zeer veel genoegdoening op terug. Interessante workshops, erg inspirerende deelnemers en een fantastisch masterclass.
Nogmaals dank, hopelijk ben je zelf ook tevreden? Het is de herhaling waard...
Petra van der Kemp, Van Lanschot Bankiers

Het was een hele ontspannen en gezellige dag, en volgens mij komt volgend jaar iedereen weer! Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord. Ik vind het toch knap hoe jij al die vrouwen bij elkaar weet te krijgen!
Arjanneke Teeuw, Healthy People

Jij en Henriette ook hartelijk dank voor de geweldige dag. Ik heb leuke en interessante vrouwen ontmoet en weer reden om meer te gaan golfen!Wacht de datum voor volgend jaar graag af.
Lorraine Simoons, SO Organized

Denk met heel veel genoegen terug aan jullie mooie golfdag, echt top en veel leuke mensen ontmoet.
Denise Go, KWF

Je mag trots zijn op wat jullie hebben neergezet.
Ik had zo'n dag nog nooit meegemaakt maar was verrast hoe open de contacten waren, leuke gesprekken en veel netwerken.
Hetty Huisman, kunstenares