Reacties deelnemers RSMZakenGolfster2012

Reacties deelnemers RSMZakenGolfster2012

Wat een geslaagde dag! Gefeliciteerd!
Harriet koopman, Raddison 

Hierbij wilde ik je nogmaals bedanken voor de geweldige dag gisteren. Organisatie was vlekkeloos, wat moet dat een hoop werk zijn geweest.Dat de weergoden ook meewerkten was natuurlijk ook meegenomen. Maar ook met anders weer was het een hele mooie dag geworden, dank zij jouw inzet en goede organisatie.Nogmaals dank, ik heb genoten!!!!!!!!!!!
Marga Boneschansker, Koninklijke Imtech

Wat een ontzettend leuke dag gisteren! Dank daarvoor! Het was zo goed georganiseerd, leuke vrouwen en het weer een kado!
Christina Faber

Hierbij wil ik je nogmaals danken voor het geweldige evenement dat je hebt neergezet. Complimenten!!!Wil jij mijn dank ook overbrengen aan het hele team van Match & Mentor? Alles was perfekt voor elkaar!
Heleen Wedema, Golfdiva

Het was echt een feestje. Wat een verwennerij en wat een leuke mensen!Ik heb heel erg genoten en ik hoop dat je alle complimenten in ontvangsts kon nemen? Je hebt het echt geweldig gedaan!Trots dat ik erbij was!
Marlies van der Putten

Ik vond het een TOP dag, erg gezellig en perfect georganiseerd!
Arjanneke Teeew, Healthy People

Wat hebben we een prachtige dag gehad gisteren met ons allen en wat hebben we geboft met elkaar en met het weer. Gewoon heerlijk. En wat hadden jij en je collega’s het weer fantastisch georganiseerd. Alles liep op rolletjes en daar zullen jullie achter de schermen heel wat voor hebben moeten doen. Ik hoop dat je zelf ook met een prima gevoel terugkijkt op gisteren en al weer aan het denken bent over 2013!
Annemieke Marinissen, ABNAMRO 

Dank voor een heerlijke golf dag vol mooie ontmoetingen,
Karima Matzer, Ouno 

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat het een erg leuk, zonnig en gezellig golfevent is geweest, bedankt voor de organisatie!

Sylvia The, Towers Watson 

Graag wil ik je hartelijk danken voor het Zakengolfster event.Het was niet alleen tot in de puntjes georganiseerd, je hebt ook een bijzondere sfeer neergezet, heel indrukwekkend.
Emmeline van HeukelemDe Brauw Blackstone Westbroek N.V. 

Hierbij geef ik je graag een groot compliment voor een geweldige golfdag. Het wordt ieder jaar beter! Ik heb er weer erg van genoten en zie uit naar de vierde (?) editie. Ik zal binnenkort contact opnemen met Lidy Hartemink voor het zorgcongres. Groet!Ellen van Hierden, Trecens

Mijn complimenten voor de organisatie van Zakengolfster. Knap gedaan, zelfs het weer was geregeld...
Elisa de Groot,In Touch women resource management 

Even een woord van dank voor de fantastische dag! Het was perfect georganiseerd en het weer was een cadeautje.Tevens heb ik bijzondere dames ontmoet en er is erg goed genetwerkt!
Marie -Louise Bots,Reed Elsevier 

Wat een geweldige dag was het maandag! Had je weer goed voor elkaar.
Elsemieke Havenga

Ik vond het in een woord: GEWELDIG. De organisatie was tot in de puntjes geregeld. De combinatie van workshop, golfen, borrelen en dineren is echt een succesformule. Je hebt bovendien prachtig weer geregeld.
Het was in alle opzichten een inspirerende dag. Ook Astrid, die er gedeeltelijk bij kon, was heel lovend.
Je mag echt heel trots op jezelf zijn. Want de organisatie van dit evenement vraagt volgens mij heel wat hoofdbrekens. Hoe vond je het zelf?
Zakengolfster is voor mij in vele opzichten heel geslaagd.
Bedankt voor de goede zorgen en de geweldige organisatie. Ben er volgende keer graag weer bij.
Lydia Albinus

Het was bijzonder fijn om met jou samen te werken.  De organisatie door jou was super, zeer professioneel en heel prettig!
Sheila Evers, Rijk van Nijmegen

Hierbij wil ik jou en je team hartelijk bedanken voor de geslaagde dag van afgelopen maandag.De workshops in de ochtend waren erg interressant en boeiend, vooral vanwege het enthousiasme van de beide dames.In de middag de Texas Scramble, met twee gezellige dames, was erg leuk.
Yolanda Sørensen – Nauta, Het Roode Koper

Je hebt weer een sprankelend event neergezet, complimenten!
Thea Freudenberger, Achmea 

Het was een uitmuntende dag, die voortreffelijk georganiseerd was en waar ik optimaal van genoten heb, dus nogmaals heel erg veel dank voor de gelegenheid en dit mooie evenement.

Yvonne Young, Maes Lunau 

Ik heb genoten echt waar.

Interessante vrouwen, gezellig, erg lekker eten en een goede organisatie.Je hebt een pluim verdiend.
Berdien van Wezel, dietiste