Testimonials en Winnares RSMZakenGolfster2013: Mieke Bon, Feedback Consulting

Testimonials en Winnares RSMZakenGolfster2013: Mieke Bon, Feedback Consulting

Mieke Bon (43 jaar) is op 30 mei jl. de winnares van de RSMZakenGolfster Trofee 2013 geworden met 39 stablefordpunten spelend vanaf handicap 15,8.! Mieke is lid van het netwerk DWIRE. Begin jaren negentig was ze jongste (vrouwelijke) beëdigd makelaar van Nederland en op haar 24e begon zij haar eigen makelaarskantoor en financieel adviescentrum. In 2004 verkocht zij haar kantoor. Daarna richtte zij zich op het vak van organisatieontwikkeling en werd in 2010 partner bij Feedback Training & Consulting.

TESTIMONIALS 

Het was gisteren wederom genieten, het lijkt of het event elk jaar beter wordt. Geweldig idee om twee topvrouwen aan het woord te laten over ambitie en groei, want waar heb je dat nou? Goede dagvoorzitter, strakke organisatie, prachtige baan, topvrouwen, ontzettend leuke flight (we kwamen nauwelijks aan golfen toe, zo druk hadden we het met praten), catering dik in orde, in een woord een topdag! Complimenten voor jou dat je wederom je nek uitsteekt en in staat bent zo'n mooi event neer te zetten. Ik meld me nu alvast aan voor het lustrum!

Cynthia Blackstone,Interim Assistants BV

Ben superblij dat ik weer ben geweest. Had niet eens tijd voor een douche, zoveel leuke vrouwen en zoveel gezelligheid....Dank weer en volgend jaar ben ik er weer, hoe druk ik ook ben..Jenny Crone 

Dank voor de mooie dag gisteren! Mooi gezelschap en een prachtige baan! (maar het wordt ook mooier naarmate je beter speelt en ik heb dus heerlijk gespeeld ;)).
Angelique Koopmans, SheSuit

Ik moet je echt complimenteren met de verbeterslagen die je hebt gemaakt in de loop van de jaren. De dag krijgt steeds meer body en allure!.

Joan Ypma, Martinair

Vanuit mijn bedje nog even een pluim voor jou, ik heb echt genoten, ga weer eens wat vaker golfen! En met leuke dames gesproken!  Pleun Bijssens

Bedankt voor een perfect verzorgde, droge (!) en erg leuke dag!F.H. (Frédérique) Groen-Dudok de Wit,Bijl&Reuser Executive Search

Wat gezellig en leuk was dat! Ik heb genoten en ga het golfen weer oppakken!! Groet, Lynette Wijgergangs

Het was helemaal TOP gisteren  Marianne Reijntjes, Rabo

Wat een ontzettend leuke dag was het gisteren! Super georganiseerd, en wat een leuke dames allemaal! Karin en ik zijn blij dat we op de valreep mee hebben gedaan  Monique  Kooyman

Ik heb enorm genoten van teveel om op te noemen! Paulien Assink

Dank voor mooie dag. Heb het leuk gehad (in flight met Eliane, erg gezellig, mooi mens). Mooie ontmoetingen en gesprekken. Was bij interview Emilie Hoeber (deed ze goed) met de 2 toppers. Inspirerend!Vind het vooral mooi zo'n diverse doelgroep te zien qua leeftijd, niveau, etc maar ook wel die verbinding te voelen. Volgend jaar blijf ik langer:).

Well done Ariane! Chantal Nauta 

Fijn dat het goed gelopen is! Jij hebt ook een super prestatie geleverd door al deze bedrijven en relaties aan je te binden, supervrouw!!Geniet vooral na van het succes!!
Sheila Evers, Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Chère Ariane,

Wat een fantastische verwendag gisteren, perfect georganiseerd met een attent en professioneel team, toplocatie, heerlijke hapjes en lunchpakket, bruisende sfeer en gezellige netwerken en wat een prachtige baan en leuke flightgenoten, we speelden best redelijk! Ook die pumps bij iedere hole te leuk en al die kleurige producten! Het was goed te zien hoe je genoot! Mes compliments et un grand merci à toi! Cobien Heemskerk

Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van het Golftoernooi. Het was geweldig. Uiteraard ook erg leuk dat ik een prijs( neary) heb gewonnen.

Ik zat met Marguérite in de flight en wij hadden vanaf hole 1 een klik; wij beiden golfen op Loch Lomond in Schotland.
Verder was de borrel super, de prijsuitreiking hilarisch en het diner goed.
Dank en tot ziens.  Beste groet , Marieke Koers

Ik heb je niet meer kunnen bedanken maar bij deze, dank voor de fantastische dag.Glimlach en geniet!
Petra van Werkhoven

Wat was het weer een geslaagde dag. Met zelfs mooi weer! En daar had ik niet meer echt op gerekend. Ook het vraaggesprek met de beide dames aan het begin vond ik leuk, zeker ook om te horen hoe anderen met vraagstukken omgaan.
Marielle Dellemijn

Ha Ariane, voldaan?? Tuurlijk, want t was weer fantastisch!! Heb genoten. en ik niet alleen. Vele leuke contacten , die energie gaven!!
Renée van den Berg 

Mooi event heb je opgezet hoor, complimenten. Ik vond de combi iets actiefs doen en iets inhoudelijks en daarbij genoeg tijd voor gesprekken voeren heel goed afgestemd. Succes met je andere activiteiten! Hartelijke groet, Lisette Bultema

Dank je wel voor de gezellige en interessante dag 24 mei in Groesbeek!
Jose Conrads 

Wat was het een geslaagde dag! Het was inspirerend om zoveel vrouwen met ambitie samen te zien!Tot de volgende keer.Alexandra van Nierop.

Dank voor de inspirerende dag afgelopen donderdag. Hopelijk is alles in jouw ogen een succes geweest. Ik heb erg genoten van het interview, de uren in de baan en van de vele oude/nieuwe contacten. 
Voor TNT gaan we er een artikel over maken.
Agneta Bakker,TNT Commercial Manager 

Het was weer prima voor elkaar de 30ste  mei ! Buitengewoon gezellig, goed georganiseerd en ik trof het met een ontzettend leuk team. Ik sta weer in de rij voor de volgende keer, een lustrum!

Veel succes met al je bezigheden en tot ziens hier of daar en anders volgend jaar!Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, Marielle van Aggelen

Bijzonder hoe je het initiatief hebt genomen voor deze dag! Het delen van ervaringen versterkt de mindset en helpt een ieder vooral een stapje verder in het bereiken van de gestelde doelen opzakelijk en sportief niveau. Voor mij is dat wat betreft golf nog steeds een hole in one slaan!
Marguerite Soeteman 

Nogmaals dank voor een heel leuke dag 30 mei. Gezellig en zeer inspirerend. Ik kwam echt thuis met een boost aan energie en plannen. Heerlijk om zo’n dag te hebben mogen meemaken. Dank voor je uitnodiging!Iris Tiessens