Cora van Dijk

Cora van Dijk

Cora van Dijk treedt namens de hoofdsponsor RSM Netherlands op en verricht de opening van de dag. Tevens reikt zij de hoofdprijs de RSM ZakenGolfsterTrofee 2017 uit. 

Cora van Dijk is partner van RSM Netherlands.

Zij is op jonge leeftijd als een van de eerste vrouwelijke medewerksters gestart bij deze organisatie. In 1995 heeft zij de NIVRA-opleiding afgerond als registeraccountant. Aansluitend heeft zij de mediation opleiding gevolgd bij het NMI. Tevens heeft zij ervaring op het gebied van fusies en overnames. Haar specialisme bevindt zich voornamelijk op het gebied van de financial Due Diligence.

RSM Nederland

RSM Nederland is een samenwerkingsverband tussen RSM-kantoren binnen Nederland. Door deze samenwerking kunnen we de medewerkers dezelfde faciliteiten als de Big-four kantoren bieden, maar blijven ook de voordelen en flexibiliteit van een niet-grootschalige organisatie behouden.” In Nederland bestaat de organisatie uit een unieke samenwerking tussen RSM Niehe Lancée Kooij, RSM Wehrens, Mennen & de Vries en RSM Tempelman. Deze organisaties bieden verschillende disciplines zoals Accountancy, Belastingadvies, Bedrijfsadvies en administratieve dienstverlening en richten zich vooral op het top segment van de MKB, Non-profitorganisaties en internationaal opererende bedrijven. Vooral de regionale betrokkenheid en de persoonlijke aandacht is de sterke karaktereigenschap van de RSM Nederland medewerkers. Niet alleen als sparringpartner maar willen ook wezenlijk bijdragen aan het succes van de cliënt. 

RSM International

RSM International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijk opererende accountants- en advieskantoren. Wij zijn het 6e netwerk van internationaal opererende accountants en adviesorganisaties van de wereld, met meer dan 800 kantoren in meer dan 80 landen, en meer dan 32.000 medewerkers. 

www.rsmnederland.nl