Jeannette Kalfsterman

Jeannette Kalfsterman

Jeannette Kalfsterman (1965) heeft senior directie – en executive board functies bekleed bij diverse technologie - en IT organisaties zoals KPN en recentelijk Ordina. Zij heeft zich ontwikkeld tot een betrokken en vernieuwende leider. Haar kracht is het ontwikkelen en realiseren van een onderscheidende en inspirerende strategie die een organisatie en haar mensen doet uitblinken.

Zij is mede-eigenaar van het managementbureau Thingsthatmatter. Dit bureau voor organisatie – en leiderschapsvraagstukken heeft als missie: “organisaties duurzaam onweerstaanbaar te maken”. In 2013 heeft zij samen met haar man René het Italiaanse landgoed La Fenella gekocht. Hier leven zij hun gemeenschappelijke droom: La Fenella als centrum voor ontspanning, inspiratie en vernieuwing (www.lafenella.com)

In haar vrije tijd begeleidt zij start ups/organisaties die streven naar een maatschappelijke impact met een gezond economisch resultaat.

Zij staat voor intelligentie en verbeelding en haar motto is “cool head, warm heart”

Jeannette heeft Bedrijfseconomie gestudeerd, later aangevuld met Insead en MBA. Zij is moeder van zoon Floris en bonuskind Jesse. Ze woont zowel in Den Haag als Arcevia (Italie)